Kanta-Häme

Moottorikelkkoja ja mönkijä varkaille

 

Kanta-Hämeen poliisi kertoo kahden ”peltipailakan” eli moottorikelkan kadonneen laillisilta omistajiltaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Lisäksi saman yön aikana varas vei myös mönkijän.

 

Ensimmäinen moottorikelkka katosi Hattulan Pajamiehentiellä, jossa varkaat murtautuivat teollisuushalliin. Hallista varkaiden matkaan lähti perävaunu, jonka oli kyydissä moottorikelkka. Perävaunu on AKU-merkkinen ja sen rekisteritunnus on WZE-318. Moottorikelkka on kelta-puna-musta Ski-Doo MXZ ja sen rekisteritunnus on 709-XJ.

Toinen kelkkavrkaus tapahtui Forssan kaupungin huoltovarastolla Vieremäntiellä. Sieltä varkaat veivät Arctic Cat -moottorikelkan (rekisteri 751-JZ) ja saman merkkisen mönkijän (rekisteri 750-GAI). Moottorikelkka oli viety varastolta ajamalla ja poliisit seurasivat sen jälkiä aina Koijärvelle Pietilän kaupan pihaan asti.

Poliisi ei vielä tiedä onko näillä kahdella varkaudella yhteyttä toisiinsa.

Havaintoja kateissa olevista kulkupeleistä voi ilmoittaa poliisille puhelimitse numeroon 07187 37718 tai sähkööpostilla rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi. (HäSa)

 

 

Mainos