Kanta-Häme

Myös Stratovarius lämmittelee Iron Maidenia Kantolassa

Iron Maidenin kesäkuisen Hämeenlinnan-keikan lämmittelijälista kasvoi perjantaina vielä yhdellä nimellä.

Lavalle kipuaa aikaisemmin vahvistettujen ulkomaalaisnimien Sabatonin, Amon Amarthin ja The Raven Agen lisäksi myös kotimainen Stratovarius. Konsertti järjestetään Kantolan tapahtumapuistossa keskiviikkona 29. kesäkuuta.

– Iron Maiden on ollut meikäläisen suosikkibändejä jo 30 vuotta! Dickinson on eittämättä yksi kovimmista heavylaulajista koskaan ja yksi esikuvistani. On ilo ja suuri kunnia olla samalla lavalla heidän kanssaan. Toki olemme soittaneet ulkomailla samoilla festareilla, mutta nyt taitaa olla ensimmäinen kerta kotimaassa. Rock the metal!, iloitsee Stratovariuksen Timo Kotipelto tiedotteen mukaan.

Stratovarius lukeutuu kansainvälisesti tunnetuimpiin suomalaisiin yhtyeisiin, jonka sinfoninen power-metalli on vakuuttanut yleisöt ympäri maailmaa. Yhtye on julkaissut 16 studioalbumia, kymmenen top-5-listasijoitusta Suomessa sekä lukuisia kiertueita ja keikkoja niin Suomessa kuin ulkomailla.

Iron Maiden starttasi 36 maata kattavan The Book Of Souls -maailmankiertueensa valtavan suosion saattelemana reilu kuukausi sitten. Parhaillaan yhtye kiertää The Raven Agen kanssa Yhdysvaltoja, ensi viikolla kiertue jatkaa matkaansa Japaniin ja Kiinaan.

Kantolan kesäkuisen konsertin lipunmyynti on käynnissä Ticketmasterissa.

Päivän lehti

19.10.2020

Fingerpori

comic