Kanta-Häme

Näin saat käyttöösi Hämeen Sanomien uuden mobiilisovelluksen

Hämeen Sanomien uusi mobiilisovellus on julkaistu tällä viikolla ja se on ilmaiseksi ladattavissa sovelluskaupoista. Jos olet aiemmin sisäänkirjautunut esimerkiksi Hameensanomat.fi-verkkopalveluun ja päässyt siellä lukemaan näköislehden ja kaikki artikkelit, sinulla on jo tunnukset luotuna. Samoilla tunnuksilla pääset siis myös kirjautumaan mobiilisovellukseen.
Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja digilehtisovelluksen sisällöt joka päivä sekä näköislehti.
Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja digilehtisovelluksen sisällöt joka päivä sekä näköislehti.

Hämeen Sanomien uusi mobiilisovellus on julkaistu tällä viikolla ja se on ilmaiseksi ladattavissa sovelluskaupoista. Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja mobiilisovelluksen sisällöt joka päivä.

Jos et ole Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakas, sinun kannattaa joka tapauksessa ladata uusi sovellus käyttöösi, koska osa sisällöstä on kaikkien luettavissa. Viikon aikana pääset lukemaan muutaman artikkelin ilmaiseksi. Voit myös ostaa suoraan sovelluksesta 24 tunnin lukuoikeuden.

Hämeen Sanomien uusi sovellus on entistä monipuolisempi. Sisällöt on jaoteltu entistä selkeämmin omiin osastoihinsa.

Nyt myös näköislehden voi ladata oman laitteen muistiin, jolloin näköislehteä ja muita uutisia voi lukea, vaikka laite ei olisi verkkoyhteydessä.

 

Tilaus voimassa, tunnukset olemassa

Kirjaudu sisään sovellukseen omalla käyttäjätunnuksella eli sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.
Jos olet aiemmin sisäänkirjautunut esimerkiksi Hameensanomat.fi-verkkopalveluun ja päässyt siellä lukemaan näköislehden ja kaikki artikkelit, sinulla on jo tunnukset luotuna. Samoilla tunnuksilla pääset siis myös kirjautumaan mobiilisovellukseen.

Jos olet unohtanut salasanasi, pääset sovelluksesta luomaan itsellesi uuden salasanan unohtuneen tilalle.

Tilaus voimassa, tunnukset puuttuvat

Jos et ole vielä luonut itsellesi digitunnuksia, tee se viimeistään nyt. Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden tilauksiin kuuluvat kaikki verkon ja digilehtisovelluksen sisällöt joka päivä sekä näköislehti.

Digitilauksesi pitää ensin aktivoida lehden asiakasnumerolla ja omalla postinumerolla – Klikkaa tästä, pääset aktivoimaan digitunnuksen.
Asiakasnumero löytyy laskusta tai voit ottaa yhteyttä tilaajapalveluun tilaukset@hameensanomat.fi.
Aktivointi tehdään vain kerran. Sovellukseen kirjaudutaan sisään omalla sähköpostiosoitteella ja itsesi luomalla salasanalla.

Omaan laitteeseen saa ilmoituksia

Lukijat voivat itse määritellä sovelluksen asetuksista, haluavatko laitteeseensa ilmoituksia toimituksen valikoimista uutisista tai muuten erityisen mielenkiintoisista uusista julkaisuista.

Katso ohje sovelluksesta:

 

Hämeen Sanomien päätoimittaja Petri Hakala kertoo, että sovellus on osa mediatalon jatkuvaa tuotteiden ja palvelujen kehitystä.

– Uusi sovellus antaa lukijoidemme käyttöön uusia ominaisuuksia, joiden avulla tuoretta ja mielenkiintoista sisältöä pystytään heille entistä paremmin ja nopeammin tarjoamaan. Kannattaa käydä lataamassa, jos et jo ole nyt mukana kyydissä, Hakala sanoo.