Kanta-Häme

Nainen ajoi jälleen lapsen päälle Tervakoskella

Auto ajoi 9-vuotiaan pyöräilijän päälle Tervakoskella maanantaina iltapäivällä.

Kyseessä on jo kolmas tämänkaltainen turma Hämeenlinnan seudulla lyhyen ajan sisällä. Tälläkin kertaa naiskuljettaja poistui paikalta, eikä jäänyt auttamaan loukkaantunutta lasta.

Tämä tuorein päälleajo tapahtui samassa Tervajoentien ja Vähikkäläntien risteyksessä kuin samanlainen turma viime viikon maanantaina. Toinen vastaava yliajo tapahtui edellisenä lauantaina Hämeenlinnassa Turuntien sillalla.

Tällä kerralla auton telomaksi jäänyt 9-vuotias poika loukkasi kätensä. Käsi oli vielä tiistainakin kipeä, mutta vammat eivät poliisin mukaan ole vakavia.

Samanlaisia tapauksia

Kaikki kolme yliajoa ovat olleet hyvin samanlaisia: ensin autoa ajava nainen hiljentää vauhtia ja viittilöi suojatien vieressä odottavalle lapselle, että tämä voi mennä tien yli. Tämän jälkeen nainen kuitenkin ajaa autollaan päin lasta ja pakenee paikalta.

Hämeenlinnassa viikko sitten lauantaina nuoren pojan päälle ajaneen auton arvellaan olleen siniharmaa tai hopean värinen Skoda. Tervakoskella viikko sitten uhri kertoi auton olleen mahdollisesti beigen tai hiekan värisen Mercedes-Benzin.

Edellisten tapahtumien uutisoinnin jälkeen poliisi on saanut joitakin vinkkejä, mutta ratkaiseva vihje on vielä jäänyt puuttumaan. Kanta-Hämeen poliisin mukaan vielä ei voida sanoa, onko tekijä aina sama.

Poliisi toivookin, että turmien silminnäkijät tai muut asiasta tietävät ottaisivat yhteyttä poliisin numeroon 07187 37718 (kello 8-16) tai sähköpostilla: rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi. (HäSa)

 

 

Mainos