fbpx
Kanta-Häme

Naisenergia tulvi Linnanpuistossa, kun yli 600 naista osallistui Nice Runiin - Katso kuvat

Naisenergia tulvi Linnanpuistossa, kun yli 600 naista osallistui perinteiseen Nice Runiin. Tapahtuma käynnistyi alkujumpalla ja sen jälkeen naislauma lähti juoksemaan tai kävelemään kuuden kilometrin rantareittiä.

– Osanottajia oli nyt 649. Viime vuodesta on vähennystä 350 osanottajan verran. Samankaltainen ilmiö on ollut muuallakin, kertoi Hämeenlinnan Nice Runin järjestelyvastaava Jyrki Vähäkangas.

Vähäkankaan seura Hämeenlinnan Hiihtoseura vastasi tiistain tapahtuman järjestelyistä.

Naisille tarkoitettu kuntoilutapahtuma Nice Run järjestetään kahdeksalla paikkakunnalla. Tapahtuman pääorganisoija on Forssan Salama. Tämän vuoden Nice Run alkoi Seinäjoella ja sen jälkeen tapahtuma on käynyt Pietarsaaressa, Vaasassa, Naantalissa ja Forssassa. Hämeenlinnasta Nice Runin matka jatkuu Lahteen ja Järvenpäähän. Kesän viimeinen Nice Run pidetään Kalajoella 20. elokuuta.

– Tapahtumissa on mukana yhteensä noin 10 000 naista. Eniten osanottajia on ollut Vaasassa. Tänä vuonna siellä oli mukana 2 500 naista, mutta parhaimmillaan Vaasassakin oli yli 3 200 osanottajaa, kertoi Heidi Syrjälä Forssan Salamasta.

Syrjälän mukaan Nice Runin on keksittävä jotain uuttaa, jotta tapahtuma lähtee taas nousuun.
 

Menot