Kanta-Häme

Nälkäpeli sai teinit liikkeelle

Jos koulun penkillä näkyy tänä aamuna poikkeuksellisen nuupahtaneita teinejä, syy ei välttämättä ole pelkästään marraskuun pimeydessä. Osansa voi olla myös heti puolenyön jälkeen yönäytöksenä esitetyllä Nälkäpeli-elokuvasarjan kakkososalla, jonka ensi-ilta on tänään.

Nälkäpeli – Vihan Liekit -elokuvan yönäytös järjestettiin heti puolenyön jälkeen Bio Rexissä ja Maximissa.

Hämeenlinnan Bio Rexin yönäytökseen oli varattu ja ostettu etukäteen noin satakunta lippua, ja kaikkiaan paikalle odotettiin reilusti yli sataa katsojaa. Teatterivastaava Samu Haapasen mukaan lukema on erittäin hyvä näytöksen ajankohta huomioon ottaen.

Maximin teatterivastaava Mira Musakka kertoo, että yönäytöksiin on riittänyt yleisöä, sillä elämys on monen mielestä erilainen kuin tavallisessa näytöksessä. Yönäytöksiä on molemmissa elokuvateattereissa ollut esimerkiksi Twilight-elokuvien ja Hobitti-elokuvan ensi-illan aikaan.

Samu Haapasen mukaan elokuvien fanit ovat täysillä mukana yönäytöksissä. Jotkut pukeutuvat elokuvahahmojen mukaisesti ja varustutuvat muutenkin.

Haapanen ja Musakka arvelevat molemmat, että Nälkäpelin varsinainen ryntäys nähdään viikonloppuna. Hämeenlinnan molemmissa elokuvateattereissa tähän on varauduttu lisäämällä näytöksiä ja salikapasiteettia. (HäSa)

Päivän lehti

5.12.2020

Fingerpori

comic