Kanta-Häme

Neljä vangittu törkeästä ryöstöstä Hausjärvellä

 

Neljä henkilöä on vangittu epäiltynä Hausjärven Oitissa viime vuoden lopulla tehdystä törkeästä ryöstöstä. Hyvinkään käräjäoikeuden vangitsemia kahta miestä ja kahta naista epäillään noin 30-vuotiaan miehen pahoinpitelystä ja ryöstämisestä.

Rikos tapahtui Oitin Paavolantiellä sijaitsevassa asunnossa joulukuun 29. päivänä. Uhri ilmoitti tapahtuneesta poliiseille vasta tammikuun alussa.

Uhria oli lyöty nyrkeillä, potkittu ja lyötiy päähän jollain kovalla esineellä. Häneltä anastettiin myös lompakko pankkikortteineen. Tajuttomaksi mennyt uhri joutui vammojen takia leikkausta vaativaan hoitoon. 

Neljä epäiltyä

 

Teosta epäiltynä Hyvinkään käräjäoikeudessa vangittiin viime viikolla 35-vuotias mies ja 26-vuotias nainen.Tämän viikon perjantaina puolestaan vangittiin 18-vuotias mies ja 20-vuotias nainen. Uhri ja tekijät ovat entuudestaan tuttuja. Poliisi tiedotti vangitsemisista perjantaina.

Poliisin mukaan epäiltyjen kertomukset vaihtelevat melkoisesti. Kaikki epäillyt ovat kotoisin Riihimäen tai Oitin seuduilta ja vangitut miehet ovat viime aikoina olleet poliisin huostassa useamman kerran väkivalta- ja omaisuusrikoksista. (HäSa)

Mainos