Kanta-Häme

Neljälle K-marketille valittu uusi kauppias

Riihimäkeläisestä Kimmo Itäahosta, 44, tulee myös neljän K-marketin kauppias Hämeenlinnaan. Hän aloittaa K-Market Karhitien kauppiaana 23. tammikuuta.

Itäaholle siirtyvät ensi kesänä nykyiset Nuppolan Siwa ja Kanakouluntien Siwa. Ahveniston Siwa Korsutieltä siirtyy hänelle syyskuussa. Nämä kolme Siwaa muutetaan ensi keväänä K-marketeiksi. Markettien parikymmentä työntekijää siirtyvät Itäaholle vanhoina työntekijöinä.

Kimmo Itäaho on työskennellyt Kesko-konsernissa eri tehtävissä yli 20 vuotta. Hän sanoo toteuttavansa pitkäaikaisen haaveensa, kun hän ryhtyy kauppiaaksi.

Kesko julkisti tiistaina, että neljä Hämeenlinnan K-markettia siirtyy Elina Mattilalle. Hän ottaa ensimmäisen marketin vastaan tammikuun puolivälissä.

Itäaho lupaa Mattilan tapaan lisää yhteistyötä paikallisten toimittajien kanssa ja paljon lähiruokaa. Hän aikoo tuoda myös valmiita ateriavaihtoehtoja myyntiin.

Kesko osti Suomen Lähikaupan viime vuonna. Kun kilpailuviranomaiset olivat hyväksyneet kaupan, Kesko otti yrityksen ja sen myymälät haltuunsa viime huhtikuussa.

Kesko ilmoittaa, että ensi vuoden kuluessa 200 entistä Siwaa ja Valintataloa on saanut K-kauppiaan. Vuoden 2018 aikana kaikki Suomen Lähikaupan entiset kaupat on siirretty K-kauppiaille. häsä

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic