Kanta-Häme

Nestlén Turengin työntekijät nuortuivat ja laihtuivat

Nestlén Pohjoismaiden toimipisteet ovat tänä syksynä kilpailleet terveellisissä elämäntavoissa. 
4everFit-nimiseen kilpailuun osallistui 475 henkilöä kymmenestä toimipisteestä Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Kilpailu kannusti liikkumaan enemmän ja syömään terveellisemmin.
 
Osallistujat kilpailivat itse valitseminaan joukkueina toisia joukkueita vastaan. Kilpailuaika oli syyskuun alusta lokakuun loppuun. Suomesta oli mukana 63 osallistujaa.
 
”Hieno saavutus”
Suomen jäätelöorganisaation joukkue, Sportti-Pingviinit, voitti koko kilpailun. 
Joukkueeseen kuului kuusi Suomen Nestlén työntekijää, joista viisi työskentelee Turengin jäätelötehtaalla Janakkalassa ja yksi Espoossa jäätelön markkinoinnissa. 
 
– Tämä on hieno saavutus erityisesti, kun ajattelee joukkueen päätyötä, jäätelön valmistusta, myyntiä ja markkinointia sekä esimerkiksi sitä, että meillä henkilökuntaetuihin kuuluu oikeus syödä jäätelöä niin paljon kuin napa vetää! kertoo viestintäpäällikkö Aino Pajukangas.
 
4everFit-kilpailun osallistujat saavuttivat hienoja tuloksia: he nuortuivat yhteensä 190 vuotta body age -testillä mitattuna, laihtuivat 135 kiloa ja osallistujien vyötärönympärys kapeni yhteensä 263 senttimetriä.
 
Kilpailun aluksi ja lopuksi osallistujat osallistuivat kuntotesteihin ja kehonkoostumusmittauksiin, jonka perusteella tulokset on saatu. (HäSa)