Kanta-Häme

Nordean konttori muuttaa Atomiin

Riihimäen Nordea muuttaa uusiin tiloihin Atomin kauppakeskukseen ensi talven aikana.

– Atomissa asiakkaittemme on entistä helpompi käydä pankissa keskeisen sijainnin ja hyvien pysäköintitilojen ansiosta. Lisäksi he saavat palvelua aiempaa paremmissa tiloissa. Lisää asiakaspalvelutilaa saadaan pari sataa neliötä, sanoo pankinjohtaja Tuija Ukkonen.

Konttorin ensimmäisessä kerroksessa on tarjolla palvelut päivittäisten pankkiasioiden hoitoon sekä henkilö- että yritysasiakkaille. Toisessa kerroksessa asiakkaat saavat neuvonta- ja asiantuntijapalveluita ajanvarauksella.

Kauppakeskuksessa pankki on avoinna arkipäivisin kello 10-16.30. Tiistai- ja keskiviikkopäivinä asiakkaat voivat varata ajan neuvontapalveluun myös iltaisin.

Uuden konttorin avaamisen tarkkaa ajankohtaa Ukkonen ei vielä uskalla sanoa, mutta toiveena on päästä viettämään avajaisia jo joulukuussa.

Otto jää Lopelle

Nordean Lopen konttori yhdistyy Riihimäen konttoriin samaan aikaan, kun uudet toimitilat avataan. Ukkosen mukaan yhdistymisen taustalla on asiakaskäyttäytymisen muutos. Asiakkaat käyvät yhä vähemmän konttorissa hoitamassa päivittäisiä pankkiasioitaan.

Sekä Riihimäen että Lopen konttorin henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan uusiin tiloihin.

Nykyiset Otto- ja maksuautomaatit säilyvät jatkossakin Atomissa. Riihimäellä Nordea etsii uutta sijoituspaikkaa maksuautomaatille myös Keskuskadun konttorin läheisyydestä.

Lopelle jää Otto- ja maksuautomaatit, jotka siirtyvät Lopen S-Marketin tiloihin. (HäSa)