fbpx
Kanta-Häme

Nordic Avia markkinoi yleisölentojaan Pietarissa

Hattulalainen Nordic Avia oy on allekirjoittanut myynti- ja markkinointisopimuksen, jonka myötä Pietarissa ryhdytään markkinoimaan yhtiön yleisölennätyspalveluja.

– Hyvän yhteistyökumppanin löytyminen avaa meille merkittävän myynti- ja markkinointikanavan itänaapuriin. Pääsemme suoraan hyödyntämään paikallista markkinointiosaamista. Pietari on lähellä ja matkailijavirrat sieltä Suomeen ovat jo valmiiksi suuret, sanoo Nordic Avian vastuullinen johtaja Juha Volotinen.

Pietarissa myydyille lennoille pääsee pääasiassa Helsinki-Malmin lentokentältä ja myös Lopen Räyskälästä, joka on Nordic Avian kotitukikohta.

Nordic Avia on yksi harvoja yleisölennätyksiä tarjoavia yrityksiä Suomessa. Etenkin kaupallisen puolen viranomaisvaatimukset ovat Volotisen niin rankkoja, ettei kovinkaan moni alalle pyrkivä niitä pysty täyttämään

Yleisö- ja taksilentojen lisäksi Nordic Avia tarjoaa ilmailun koulutuspalveluja.

– Ensimmäinen toimintavuosi on ollut erittäin työntäyteinen ja samalla myös hyvin lupaava. Investointi luotettavaan ilmailun työjuhtaan, Cessna 182 Q -koneeseen on ollut kannattava asia, Volotinen sanoo. (HäSa)

Menot