Kanta-Häme

Norsupallo kutsuu taas sohvaperunoita

Norsupalloa potkitaan ja pusketaan taas Hämeenlinnassa Ojoisten hiekkakentällä. Vuoden verran toiminut FC Ronsut on todennut norsupallon olevan erittäin tehokas ja nopeasti kuntoa kohottava palloilumuoto.

Norsupallo muistuttaa hieman jalkapalloa, mutta sitä pelataan isolla jumppapallolla. Tänä kesänä sohvaperunoille on oma joukkueensa ja sporttisemmille palloilijoille omansa. Lisäksi Ronsuilla on myös oma kilpailujoukkue.

MM-kisat kesällä Savonlinnassa

Sohvaperunoiden porukka on tarkoitettu vain naisille, sen sijaan sporttiporukkaan ja varsinaiseen kisajoukkueeseen ovat tervetulleita myös miehet.

Kisajoukkue valmistautuu kesäkuun alussa Tampereella järjestettävään kilpailuun sekä norsupallon MM-kisoihin, jotka käydään Savonlinnassa 15.-17. elokuuta.

Uusia tulokkaita toivotaan mukaan ronsuilemaan. Ilmoittautumisia ei tarvita, riittää, kun ilmestyy kentän laidalle. Varusteiksi tarvitaan lenkkarit ja juomapullo. Kaikkien toivotaan ottavan myös huumoria mukaan kentälle.

Norsupalloa pelataan Ojoisten hiekkakentällä tiistaisin ja torstaisin kello 19-20 ja sunnuntaisin kello 18-19. Hiekkakentän lähin osoite on Koiranpolku 23. Varakenttänä toimii Militarian kenttä osoitteessa Tampereentie 20. (HäSa)

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic