fbpx
Kanta-Häme

Nuoret kuskit törttöilivät humalassa – Raju ulosajo Tammelassa, Rengossa jäätelökioski sai osumaa

Tammelassa ulosajanut tavoitettiin kaverin asunnosta Forssasta. Jäätelökioskia päin ajanut oli jo entuudestaan ajokiellossa.
Arkistokuva. Kuva: Kimmo Penttinen
Arkistokuva. Kuva: Kimmo Penttinen

Tammelassa, Papinsillantiellä sattui ulosajo aamuneljältä sunnuntaina. 20-vuotias mieskuski suistui henkilöautolla ulos tieltä. Autossa ei ollut hänen lisäkseen muita.

Auto romuttui pahoin ulosajossa, mutta kuski ei loukannut itseään.

Mies poistui paikalta ennen poliisin tuloa. Poliisi tavoitti miehen kaverin asunnosta Forssasta. Mies puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat.

Verikokeen jälkeen mies jäi sairaalaan tarkkailtavaksi.

Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

 

Aikaisin sunnuntaiaamuna Hämeenlinnan Rengossa noin 25-vuotias mies törmäsi henkilöautolla jäätelökioskiin. Auto vaurioitui lievästi törmäyksessä, mutta kioskiin ei tullut vaurioita.

Hän oli yksin autossa. Mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Myös huumausainepikatesti oli positiivinen.

Mies oli määrätty jo aikaisemmin ajokieltoon.

Sairaanhoitoyksikön paikalla ottaman verikokeen jälkeen kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Menot