Kanta-Häme

Nuorkauppakamari liikuttaa kansaa taas loppiaisena

Liikut Sää -tapahtuma kokoaa Elenia-areenalle kolmisenkymmentä seuraa, jotka esittelevät toimintaansa.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää sunnuntaina 6.1.2019 jo viidennen kerran perinteisen koko perheen liikunta- ja hyvinvointitapahtuman Elenia-areenalla Hämeenlinnassa.

Liikut Sää tuo yhteen harrastusten tarjoajat – niin seurat, yritykset kuin liikunnasta kiinnostuneet asiakkaat.

 

Tänä loppiaisena paikalla on noin kolmekymmentä eri seuraa esittelemässä toimintaansa ja tarjoamassa lajikokeilujen mahdollisuuksia.

Tarjonta lajeissa on ennätyksellisen laaja. Paikalla on niin sisä- kuin ulkolajien seuroja, ja kirjoon mahtuu kaikenlaisia harrastuksia niin maalla, vedessä kuin ilmassakin.

Paikalla on lisäksi useita paikallisia yrityksiä esittelemässä omia palveluitaan.

Tänäkin vuonna tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy, ja lähes jokaisella pisteellä pääsee kokeilemaan esiteltäviä lajeja.

 

Messuosastojen tarjonnan lisäksi luvassa on vauhdikasta lavaohjelmaa erilaisten lajinäytösten muodossa.

Viime vuonna suuren suosion saanut tekojää on myös mukana tänä vuonna. Jää on kaikille lapsille avoimessa käytössä näytösten ulkopuolella, mukaan tarvitsee vain omat luistimet.

Uutuutena on myös mukana Leikkiparkkis lapsille. Luvassa on ohjattua liikuntaleikkiä ohjaajien valvonnassa.

Tänä vuonna paikalle odotetaan saapuvan noin 4 000 vierasta.

 

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa.

Tavoitteena on kehittää nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Jäsenistö Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.