Kanta-Häme

Nuorkauppakamarin Joulupuu-keräyksellä lahjoja lastensuojeluun

Kun joulupukki ei välttämättä tiedä kaikkien lasten osoitteita, on kansalaisilla mahdollisuus auttaa lahjoittamalla joululahjoja.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry järjestää nyt kahdettatoista kertaa Joulupuu-keräyksen Hämeenlinnassa. Joulupuu-keräys tarjoaa kansalaisille ja yrityksille helpon tavan auttaa sekä jakaa hyvää joulumieltä eteenpäin.

 

Keräysaika on 3.–16.12., jona aikana saadut lahjat toimitetaan sosiaalitoimen kautta lastensuojelun avohuollon asiakkaina oleville lapsille ja nuorille.

Näin voidaan varmistaa, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin, eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta.

Joulupuu-keräyksessä yhdistyy lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos, välittäminen ja yritysten aktiivisuus. Aiempina vuosina Joulupuu on tuonut hyvän mielen niin lahjojen antajille, projektissa mukana olleille tahoille sekä tietenkin myös lahjojen saaneille perheineen.

 

Joulupuu-keräys on kaikkina keräyspäivinä auki Hämeenlinnan Prismassa sekä Lammilla K-Market Maltaassa.

Arkipäivisin lahjoja vastaanottavat aukioloaikoinaan OP Etelä-Hämeen konttorit Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Hattulassa kerätyt lahjat toimitettaan jaettavaksi Hattulan sosiaalitoimen kautta.

Viikonloppuisin 8.–9.12. ja 15.–16.12. on lahjoja mahdollista toimittaa Kauppakeskus Goodmanissa olevaan, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin pitämään keräyspisteeseen kello 11–17. Perjantaina 14.12. voi keräykseen osallistua myös kello 17 alkaen Ritariareenalla HPK–TPS-pelin yhteydessä.

Lisää tietoa keräyksestä ja mahdollisista lahjoista löytyy Facebookista Joulupuu Hämeenlinna -sivuilta sekä Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin www-sivuilta http://www.jchml.fi/