Kanta-Häme

Nuorukaisen ajomatka päättyi ojaan

Hämeenlinna. 16-vuotias poika ajoi henkilöauton ojaan lauantaina aamuyöllä Paroisilla. Hän puhalsi nolla promillea, mutta ajo-oikeus hänellä oli vain mopolle. Auton haltijaa eli pojan äitiä ei poliisi yöllä tavoittanut.

Auton etuosa vaurioitui ulosajossa. Poika määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hän on jäänyt kiinni kerran aikaisemmin kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Pyöräilijä loukkaantui

Hämeenlinna. Polkupyöräilijä loukkaantui lievästi jäätyään auton kolhaisemaksi lauantaiaamuna liikenneaseman pihalla Paroisilla.

65-vuotias nainen oli pysäköimässä henkilöautoaan. Tarkoitus oli peruuttaa autoa, mutta se jatkoikin eteenpäin ja törmäsi vasemmalta tulleeseen 20-vuotiaan naisen kuljettamaan polkupyörään.

Pyöräilijä kaatui ja loukkaantui lievästi. Auton etuosaan tuli vaurioita ja polkupyörä vaurioitui myös.

Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin. Autoilijaa epäillään liikennerikkomuksesta.

Kaahari kiinni kymppitiellä

Hämeenlinna. Poliisi pysäytti kaaharin lauantai-iltana kymppitiellä Hattelmalassa. Partio mittasi vastaan tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 136 km/t kahdeksankympin alueella.

Autoa kuljettanut 20-vuotias nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Päivän lehti

9.8.2020