Kanta-Häme Riihimäki

Nyt kysytään kaupunkilaisilta: Miten sinä kehittäisit Riihimäen keskustaa ja asemanseutua?

Verkkokysely jatkaa elokuisissa Riihimäen asemanseudun ja keskustan visio -työpajoissa alkanutta keskustelua ja ideointia.
Riihimäen rautatieasema ja sen lähiympäristö ovat yksi viidestä alueesta, joista kaupunkilaisilta kysytään ajatuksia.

Riihimäki kysyy kaupunkilaisten näkemyksiä asemanseudusta ja keskustasta. Alueiden kehitystyössä hyödynnettäviä mielipiteitä tiedustellaan verkkokyselyllä.

Karttapohjaisessa verkkokyselyssä alueet on jaettu viiteen: rautatieasemaan ja lähiympäristöön, veturitallien alueseen, keskustaan eli Hämeenkatuun, Keskuskatuun ja Granitin aukioon, Jokikylään ja Atomin kauppakeskukseen sekä Rautatienpuistoon ja Maantiehen.

Valmiiksi nimettyjen kohteiden kommentoinnin lisäksi vastaaja voi merkitä kartalle itse havaitsemiaan kehityskohteita, omia suosikkipaikkojaan ja lisätietoja siitä, miksi viettää aikaa juuri kyseisellä alueella.

Verkkokysely jatkaa elokuisissa Riihimäen asemanseudun ja keskustan visio -työpajoissa alkanutta keskustelua ja ideointia.

Kaupungin tavoitteena on muodostaa yhteinen näkemys asemanseudun ja keskustan kehittämisestä ja tulevasta suunnittelusta.

Vision on tarkoitus valmistua loppuvuoden aikana ja olla päätöksenteossa alkuvuonna 2019. Visiossa selviävien ongelma- ja kehityskohteiden korjaamiseksi hahmotellaan konkreettiset toimenpiteet. HäSa

Kyselyyn voi vastata 11. lokakuuta asti. Kunnan kotisivuilta löytyy linkki kyselyyn.

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic