Kanta-Häme

Nyt on aika ilmoittautua uimakouluihin

Ilmoittautuminen Hämeenlinnan kaupungin kouluikäisten alkeisuimakouluihin Hämeenlinnassa ja Lammilla alkaa sunnuntaina 16. joulukuuta kello 12. Samanaikaisesti alkaa ilmoittautuminenLammin alle kouluikäisten ryhmiin, jotka ovat vuonna 2013 tarkoitettu vuosina 2006-2008 syntyneille.

Hämeenlinnan uimahallin alle kouluikäisten uimakoulujen ilmoittautuminen alkaa 3.helmikuuta.

Ensimmäinen kouluikäisten jakso alkaa 7. tammikuuta Hämeenlinnan uimahallissa. Lammin uimahallin ryhmät alkavat 30. tammikuuta. Erityistä tukea tarvitsevien lasten uimakoulu järjestetään Hämeenlinnan uimahallissa 15. huhtikuuta alkaen. Imoittautuminen tähän ryhmään alkaa 17. maaliskuuta kello 12.00.

Uimakoulun kesto on yhdeksän kertaa ja opetus tapahtuu kolmena arki-iltana viikossa. Uimakoulun hinta ensi vuonna on 30 euroa ja se sisältää uimahallimaksut sekä vakuutuksen.

– Hämeenlinnan kaupungin kouluikäisten uimakouluilla pyritään tukemaan koulujen omaa uimaopetusta ja varmistamaan, että mahdollisimman moni kouluikäinen hämeenlinnalainen lapsi olisi uimataitoinen, sanoo Hämeenlinnan Liikuntahallien johtava liikunnanohjaaja Markus Rantsi.

Tarkemmat ryhmätiedot ja ilmoittautuminen löytyvät internetissä osoitteessa www.hmlliikuntahallit.fi/liikunnanohjaus/uimakoulut.

Uimakouluihin voi ilmoittautua myös puhelimitse 17. joulukuuta alkaen arkisin kello 9-15 numeroon (03) 621 7777.

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic