Kanta-Häme

Nyt se on varmaa: Guns n' Roses kesällä Hämeenlinnaan

Guns n’ Roses esiintyy ensi kesänä Kantolan tapahtumapuistossa heinäkuun ensimmäisenä päivänä.

Konserttijärjestäjä Live Nation Finland vahvisti yhtyeen saapumisen maanantaina puoliltapäivin. Lipunmyynti käynnistyy perjantaina 9. joulukuuta.

Huhut yhtyeen saapumisesta Suomeen ja Hämeenlinnaan lähtivät leviämään jo viime viikolla, kun ensin ranskalainen metallimusiikkiin keskittyvä uutissivusto kertoi keikasta. Myöhemmin samana päivänä Suomen ja Ruotsin konserttien VIP-liput lipsahtivat hetkiseksi myyntiin lippukauppias Ticketmasterin sivuilla.

Guns n’ Roses on aiemmin vahvistanut ensi vuonna esiintyvänsä Japanissa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Thaimaassa. 

Not In This Lifetime -kiertue on kerännyt jättiyleisöjä, sillä kiertävä kokoonpano on lähimpänä alkuperäistä sitten 1990-luvun puolivälin. Yhtyeen alkuperäisjäsenistä mukana ovat laulaja Axl Rose, basisti Duff McKagan sekä soolokitaristi Slash. Myös alkuperäinen rumpali Steven Adler on nähty vierailijana muutamassa konsertissa.

Mikäli stadionrock-aikakauden jättiläisen konsertti toteutuu, voi Kantolan olettaa olevan heinäkuun ensimmäinen päivä täynnä takimmaista nurmikonlänttiä myöten. HäSa

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic