Kanta-Häme

Ohittaja ja ohitettava ojanpohjalle

Nuori nainen loukkaantui lievästi ja kaksi autoa suistui kyljelleen ojaan epäonnisen ohitusyrityksen seurauksena tiistaina Riihimäellä.

Nainen yritti alkuiltapäivästä ohittaa Arolammintiellä toista autoa. Ohittajan mukaan hänen autonsa lähti sohjossa luisuun ja tästä pelästyneenä kuljettaja oli yrittänyt liian aikaisin takaisin omalle kaistalleen.

Seurauksena oli törmäys ohitettavan auton etuosaan ja molempien autojen suistuminen ojaan. Ohittavan auton kuljettaja loukkasi jalkansa.

Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Puolen yön maissa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä moottoritiellä Janakkalassa nuori Hämeenlinnalaisnainen menetti autonsa hallinnan. Auto suistui moottoritien keskikaistalle ja pyörähti katon kautta ympäri.

Kukaan autossa olleista neljästä matkustajasta ei loukkaantunut. Tätäkin tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Keskiviikon aamuyön aikana poliisi sai kiinni Riihimäellä kaksi rattijuoppoa. 59-vuotias janakkalalaismies oli juonut viinaa reilun puolen promillen puhalluksen verran.

19-vuotiasta riihimäkeläismiestä epäillään huumeiden käytöstä, sillä hänen ajamassaan autossa haisi vahvasti hamppu ja autosta löytyi sekä hampunkukkia että huumeiden käyttövälineitä. Nuorukaista epäillään rattijuopumuksen lisäksi huumerikoksesta. (HäSa)

Päivän lehti

30.3.2020