Kanta-Häme

Ojoisille suunnitellaan uutta palvelutaloa

Ojoisten entiselle päiväkotitontille Kettumäentielle suunnitellaan kevyen palveluasumisen taloa. Kaupungin tällä hetkellä omistama tontti Kettumäentien 1:ssä on varattu Kiinteistöosakeyhtiö Artun Hoiva-asunnoille, joka tähtää siihen, että rakentaminen tontilla alkaisi vielä tämän vuoden aikana.

– Tarkoitus on rakentaa noin 45 vuokra-asuntoa sisältävä kevyen palveluasumisen kohde, jossa ei ole ympärivuorokautista henkilökuntaa, vaan apua ja palveluja olisi saatavilla aamuseitsemästä iltaseitsemään, kertoo Artun Hoiva-asuntojen toimitusjohtaja Tino Nurmi.

Tonttivaraus on voimassa syyskuun loppuun asti ja tarkoitus on, että kaupat tontista tehdään siihen mennessä.

Tontin kauppahinta noudattelee Asumisen ja rahoituksen kehittämiskeskuksen (ARA) hyväksymää hintaa ja on siten reilut 101 000 euroa. Hinnassa on huomioitu se, että tontilla olevan rakennuksen ennakoitu purkukustannus on noin 80 000 euroa. Kohteeseen on mahdollisuus saada ARA:n erityisryhmien investointiavustusta ja korkotukilainaa.

Tino Nurmen mukaan aikataulu tähtää siihen, että kohde olisi valmis vuoden 2018 lopulla. Palveluntarjoajaksi kohteeseen on tulossa Attendo. HäSa

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic