Kanta-Häme

Oletko menossa katsomaan Cheekiä? Lue tämä!

Räppäri Cheek lopettaa uransa viikonloppuna. Perjantaina ja lauantaina Lahden Mäkimontussa järjestettäviin Valot sammuu -suurkonsertteihin on myyty kaikkiaan 60 000 lippua.

Cheekin keikka alkaa kello 20, mutta järjestäjät suosittelevat konserttivieraita saapumaan tapahtumapaikalle ennen klo 18. Turvatarkastukseen, rannekkeenvaihtoon ja portille rakennetaan useita kymmeniä sisääntulokaistoja, mutta suuren yleisömäärän vuoksi tapahtumaan on odotettavissa jonoja.

Konserttialueen läheiset tiet suljetaan ajoliikenteeltä. Järjestäjät suosittelevat käyttämään julkista liikennettä ja ostamaan matkaliput hyvissä ajoin ennakkoon tai pysäköimään autot esimerkiksi Lahden Toriparkkiin, Sibeliustalon ympäristöön ja Sopenkorven pysäköintialueelle. Tapahtuma-alueen portille ei pääse ajamaan autolla, joten konserttivieraiden jättö- ja noutopaikat tulee sopia riittävän kauas tapahtuma-alueesta.

Konserttien ohjelmisto on täydentynyt tapahtuma-alueelle rakennettavalla toisella lavalla, jolla esiintyvät Lukas Leon, Ilta ja Tippa.

Lauantain konsertti näytetään myös Nelosella 25. elokuuta kello 20 alkaen.

Päivän lehti

23.10.2020

Fingerpori

comic