Kanta-Häme

Oma Säästöpankille oma konttorinjohtaja

Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttoriin on nimetty oma konttorinjohtaja. Akaan konttorinjohtaja Minna Nyström siirtyy Hämeenlinnaan konttorinjohtajaksi vuoden vaihteessa.

Akaan konttorinjohtajaksi siirtyy palvelupäällikkö Veli-Pekka Sihvonen. Oma Säästöpankin aluejohtaja Jussi Pohto vapautuu Hämeenlinnan konttorinjohtajan tehtävistä.

– Hämeenlinnan konttori on liian suuri siihen, että aluejohtaja hoitaisi myös konttorinjohtajan tehtävät. Alueella on yhdeksän pankin konttoria, sanoo Pohto.

Oma Säästöpankin Hämeenlinnan konttori vahvistuu muutenkin ensi elokuussa, jolloin Rengon konttori siirretään Hämeenlinnan keskustan konttoriin. Se kasvaa seitsemän työntekijän yksiköksi.

– Hämeenlinna on Oma Säästöpankille merkittävä konttori. Pankin suurimmat yksiköt ovat seitsemän työntekijän konttoreita, Pohto kertoo.

Oma Säästöpankki osti Hämeenlinnan konttorille Hämeenlinnan kauppatorin laidalta uudet tilat, joihin konttori muutti noin vuosi sitten. Pohto pitää investointia onnistuneena.

– Uudet toimitilat ovat selvästi virkistäneet toimintaa. Olemme merkittävästi kasvaneet näissä tiloissa.

Oma Säästöpankki ei julkista lukuja alueidensa ja konttoreidensa pankkitoiminnasta.

Pohto sanoo, että uudet tilat voitiin rakentaa myös entistä paremmin pankkipalvelujen muutosta vastaaviksi.

– Isoja pankkisaleja ei tarvita, koska tarvetta on nimenomaan asiantuntijapalveluista.

Pankki kehittää asiantuntijapalveluja myös aukioloajoilla. Hämeenlinnan konttorin aukioloaikaa pidennettiin iltaan kuluvan vuoden alussa. Ensi vuoden alusta palveluja ryhdytään tarjoamaan myös viikonloppuisin. Konttoria ei pidetä avoinna, mutta asiakas voi sopia tapaamisajan.

– Menemme jopa koteihin palvelemaan asiakkaita. Jo nyt tällaisia tapaamisia on järjestetty satunnaisesti.

Konttorinjohtaja Minna Nyström on syntynyt ja asunut nuoruutensa Hämeenlinnassa. Hän on suorittanut varusmiespalvelun ja työskennellyt lyhyen aikaa ”kesävänskänä” Panssariprikaatissa. Hän toimii edelleen Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistyksessä.

– On merkittävää, että Minna Nyströmillä on vahvat sidokset Hämeenlinnaan. Haluamme, että konttorinjohtaja on keulakuva Hämeenlinnassa, Pohto sanoo.

Päivän lehti

30.9.2020

Fingerpori

comic