fbpx
Kanta-Häme

Oman paikkakunnan kuvan saa merkkiin

Vuosittaista postin päivää vietetään ensi viikon perjantaina 9. lokakuuta. Silloin myyntiin tulee ainutlaatuisia paikallisia postimerkkejä, joihin voi saada myös oman paikkakunnan erikoisleiman.

Hämeenlinna on mukana päivän vietossa, ja kaupungin postimerkkiin on kuvattuna Hämeenlinnan kirkko. Paikallisia merkkejä julkaistaan rajoitettu määrä.

Postimerkin päivän kaikkien merkkien kuva-aiheita voi tilata myös Postin nettisivuilta osoitteesta www.posti.fi/omakuvapostimerkki.

Asiakas voi valita kuvakategoriasta “Postimerkin päivä 2015” haluamansa paikkakunnan kuvan ja sille sopivan kehyksen. Merkkejä täytyy tilata vähintään yksi 10 postimerkin arkki.

Postimerkin päivällä on myös oma, graafikko Jukka Talarin suunnittelema erikoisleima, jonka kuva-aiheessa yhdistyy paikallisen nähtävyyden opastesymboli ja postimerkin hahmo.

Toimipaikan nimellä varustetun erikoisleiman saa 9. lokakuuta kaikista mukana olevista posteista.

Myös erikoisleiman voi tilata ennakkoon ensi viikon aikana lähettämällä mukana oleviin myymälöihin enintään viisi postimerkillä varustettua postikorttia tai kirjekuorta. Tilaukseen kirjoitetaan myymälän osoite ja merkintä “Postimerkin päivän erikoisleima”.

Mukaan tulee liittää maksumerkeillä ja tilaajan osoitteella varustettu palautuskuori.

Hämeenlinnan pääpostin osoite on Palokunnankatu 13, 13100 Hml. Mukana postimerkin päivän vietossa on myös Riihimäen posti (Voimalankatu 2, 11100 Riihimäki) ja Valkeakosken posti (Hakalantie 1, 37600 Valkeakoski). HÄSA

Menot