Kanta-Häme Hämeenlinna

"On idiotismia, jos sulku jää kolmeen viikkoon" – Ravintola-alan hämeenlinnalaiset ammattilaiset kritisoivat huonoa tiedotusta, kiirettä ja alan unohtamista

Eduskunta päätti maanantaina sulkea ravintolat asiakkailta kolmeksi viikoksi alueilla, joissa koronavirusepidemia on leviämis- ja kiihtymisvaiheessa. Pub Vanhan Nallen yrittäjä sekä Hällän ravintolatoimenjohtaja valmistautuvat kuitenkin jo nyt pidempään sulkuun.
Ravintoloitsija Urpo Nurmiranta (vas.) ja ravintolatoimenjohtaja Harri Uotila pitävät ravintola Hällän kokonaan suljettuna, eivätkä lähteneet kolmen viikon noutoruokabisnekseen. Harri Uotila toivoo sulun jatkuvan suunnitellut kolmen viikon yli, sillä hän arvioi pitkän pääsisäisviikonlopun romuttavan nyt saatavat hyvät tulokset. Kuva: Pekka Rautiainen

Eduskunta päätti maanantaina sulkea ravintolat asiakkailta kolmeksi viikoksi alueilla, joissa koronavirusepidemia on leviämis- ja kiihtymisvaiheessa. Pub Vanhan Nallen yrittäjä sekä Hällän ravintolatoimenjohtaja valmistautuvat kuitenkin jo nyt pidempään sulkuun.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.