fbpx
Kanta-Häme

Onko rakkaus haihtunut Forssasta?

Kymppitien varrella oleva Forssan kaupungin mainoskyltti on vaihdettu. Jo vuosia kaupungin ohi ajaneet ovat saaneet lukea kylteistä Live, love Forssa.

Nyt kylteissä lukee Rohkeasti, kasva, elä, nauti. Sanat pohjautuvat huhtikuussa hyväksyttyyn kaupunkistrategiaan.

Onko rakkaus haihtunut kaupungista, kaupunginjohtaja Sami Sulkko?

– Ei suinkaan. Haluamme luoda positiivista kuvaa kaupungista ja siihen kuuluu yhteisöllisyys ja se pitää sisällään myös rakkauden.

– Yhteisöllisyys kuuluu kaupunkistrategiaan.

Viittaako sana kasva kuntaliitokseen?

– Sana viittaa henkiseen kasvuun eli se ei viittaa kuntaliitokseen. Tosin ei se myöskään sulje pois kuntaliitosta. Kyllähän kuntaliitos olisi seudun kasvun kannalta elintärkeää.

Mitä sana elä merkitsee?

– Haluamme rohkaista ihmisiä näkemään Forssan poikkeuksellisen monipuoliset palvelut ja edulliset asumiskustannukset. Se on strategian ydin.

– Mitä täällä tehdäänkin, se tehdään rohkeasti.

– Toivomme, että kaupunkistrategia houkuttelee ihmisiä muuttamaan tänne. Trendi on, että ihmiset muuttavat Etelä-Suomeen. Meidän pitää saada osa muuttovirrasta. Siltäkin kannalta olisi etu, jos kuntaliitos tapahtuisi.

Entä miten nautitaan?

– Forssassa voi nauttia kaupunkipuistostatuksesta, kulttuuriympäristöstä sekä kattavista liikunta- ja vapaa-ajan palveluista. Täällä on hienoja yksityiskohtia kuten Forssan museo, joka kilpaili vuoden Eurooppalainen museo -tittelistä. Panostamme myös pehmeisiin arvoihin. FL

Menot