Kanta-Häme

Onninen haluaa uudet tilat

Onninen suunnittelee uusia tiloja tukkumyymälälleen Hämeenlinnan Kaurialaan. Onnisen emoyhtiö Onvest on tehnyt sopimuksen naapurikiinteistön ostamisesta ja hakenut tonteille kaavamuutosta.

Onnisen Express -tukkumyymälä toimii nyt runsaan 900 neliön tiloissa. Uusi myymälä on suunniteltu kaksi kertaa nykyistä suuremmaksi. Suunnitelmien mukaan uusi myymälä otetaan käyttöön vuoden 2014 alussa.

– Haluamme olla Hämeenlinnan seudulla ja olla alueella hyvä työllistäjä jatkossakin, Onnisen Urakoitsijat -yksikön johtaja Kai Puustinen sanoo.

Onnisen myymälä työllistää tällä hetkellä 11 työntekijää. Hämeenlinnan myyntiryhmän päällikkö Mika Haapanen arvioi, että uusien tilojen valmistumisen jälkeen henkilöstöä todennäköisesti joudutaan lisäämään.

Valikoimia…laajennetaan

– Laajennamme kaikkia valikoimia ja parannamme asiakkaiden palvelua, Haapanen sanoo.

Onnisen tukkumyymälät myyvät talotekniikan tuotteita. Niiden asiakkaita ovat pääasiassa erilaiset rakennusalan yritykset.

Onninen saa uusilla järjestelyillä myös nykyistä avaramman pihan ja lisää pysäköintitiloja. Tonttien vanhimmat rakennukset on tarkoitus purkaa.

Tonteilla on liki samanlaiset kaavamääräykset. Molemmilla tonteilla on rakentamisen tehokkuusluku täsmälleen sama. Kaavamuutoksella kuitenkin yhtenäistetään tonttien käyttötarkoitus ja tehdään mahdolliseksi niiden yhdistäminen. (HäSa)

Päivän lehti

30.3.2020