fbpx
Kanta-Häme

OP:n kakkosjohtajaksi Mikkola

Etelä-Hämeen Osuuspankin kakkosjohtajaksi nousee pankin varallisuudenhoidosta ja lakiasioista vastaava pankinjohtaja Matti Mikkola. Hän toimii ensi vuoden alusta toimitusjohtaja Mika Helinin sijaisena.

Osuuspankki julkisti perjantaina myös pankin uuden organisaation ja johtoryhmän. Varatoimitusjohtaja Helin siirtyy pankin toimitusjohtajaksi vuoden vaihteessa, jolloin nykyinen toimitusjohtaja Seppo Runsamo jää eläkkeelle.

Riskienhallintajohtaja Erja Äijälästä tulee pankin uuden johtoryhmän jäsen. Muutoin johtoryhmää pienennetään.

– Tiivistämme johtoryhmää ja haluamme korostaa asiakaskokemuksen merkitystä johtamisvastuuna, Helin sanoo pankin tiedotteessa.

Helinin, Mikkolan ja Äijälän lisäksi uuteen johtoryhmään kuuluvat pankinjohtajat Janne Vaittinen, Risto Salminen ja Tuija Lehto.

Osuuspankin hallintoneuvosto vaihtoi pankin hallituksen miesjäseniä naisiin. Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin yrittäjä Päivi Prami ja lehtori Teija Lehto. Tähän asti pankin hallituksessa oli vain yksi naisjäsen.

Neljä maakunnan osuuspankkia sulautuivat Etelä-Hämeen Osuuspankiksi vuoden 2014 alusta. Pankit sopivat neuvotteluissa, että Runsamo toimii kaksi ensimmäistä vuotta toimitusjohtajana ja että hänen jälkeensä johtoon valitaan Helin. HäSa

Menot