Kanta-Häme

Ossin pullaa saa taas pian

Ossin pullan myymälöistä saa torstaina ja perjantaina uunituoreita leivonnaisia ilmaiseksi, sillä Ossin pulla aloittaa koeleivonnat uunituoreessa leipomossaan Ratasniityssä.

– Haluamme testata uusien uunien paistotehon. Jaamme koeleivonnan tulokset asiakkaille ilmaiseksi, etteivät ne mene hukkaan, Ossin pullan toimitusjohtaja Ossi Tamminen sanoo.

Leipomo aloittaa tavallisen toiminnan ensi viikolla, ja samaan aikaan Hätilän ja Kaurialan myymälät avaavat ovensa.

Ossin pullan myymälät eivät ole olleet käytössä tammikuun jälkeen, kun Ossin pullan Aulangontien leipomon tuhoutui tulipalossa.

Viivästyksiä ja taloudellisia tappioita

Leipomon valmistuminen on viivästynyt useita kertoja. Ensin Ratasniityn myymälän piti olla valmis keväällä, sitten juhannuksen tienoilla ja sen jälkeen heinäkuun alussa.

– Viivästykset ovat johtuneet sähkötöissä tapahtuneista ongelmista. Pienet asiat ovat menneet pieleen, mutta kun yksi asia viivästyy, niin toinen lykkääntyy. Heinäkuussa alkoivat kaiken lisäksi kesälomat, Tamminen sanoo.

Nyt leipomon valmistuminen näyttää vihdoin todelta. Enää puuttuu vain munkkien paistokone ja osa ulkopuolisista sähkötöistä.

Leipomon viivästyminen on tarkoittanut Ossin pullalle suuria taloudellisia tappioita.

– Suoraan sanottuna kaikki rahat ovat menneet, eivätkä ne ole edes riittäneet. Olemme nostaneet pankista ison kasan lainaa, toimitusjohtaja Ossi Tamminen Ossin pullasta sanoo. (HäSa)

Menot