Kanta-Häme

Osuuspankin johtajat saivat uudet tehtävät

Etelä-Hämeen Osuuspankin liiketoimintaa johtamaan on nimitetty seitsemänjäseninen johtoryhmä. Sulautuvat osuuspankit ovat sopineet myös muista tärkeistä nimityksistä.

Toimitusjohtaja Seppo Runsamon ja varatoimitusjohtaja Mika Helinin lisäksi johtoryhmään kuuluvat henkilöstöjohtaja Tuija Lehto, riskienhallinta- ja hallintojohtaja Keijo Bragge, henkilöasiakaspalvelun johtaja Janne Vaittinen, yritysasiakaspalvelun johtaja Risto Salminen sekä varallisuudesta ja lakiasioista vastaava johtaja Matti Mikkola.

Pankkien sulautumissuunnitelmassa jo sovittiin, että Timo Metsolasta tulee pankin maa- ja metsätalouspalveluista vastaava johtaja. Varallisuudenhoidosta vastaa pankinjohtaja Leena Huhtala. OP Private -palvelusta vastaa sijoitusjohtaja Lauri Kalpala. Pankin viestintäpäälliköksi on nimetty Riitta Toivonen.

Etelä-Hämeen OP-Kiinteistökeskuksen toimitusjohtajaksi on nimetty asiakkuuspäällikkö Juho Nieminen. Nykyinen toimitusjohtaja Reetta-Maria Tolonen-Salo siirtyy pankin kiinteistöjohtajaksi.

Etelä-Hämeen Osuuspankki nimitti myös alueille johtajat, myyntijohtajat ja konttorinjohtajat. Hämeenlinnan aluejohtajana toimii Antti Mäkitaipale, joka on nyt konttoriryhmän johtaja. Riihimäen aluejohtajan tehtävät hoitaa Matti Mikkola, joka on myös pankin johtoryhmän jäsen. Lopen aluejohtajana toimii Eine Kuisma-Saario. (HäSa)

Päivän lehti

4.6.2020