fbpx
Kanta-Häme Pälkäne

Pälkäneläiselle Heikkilän Juustolalle ruokakulttuurin palkinto – Annika Heikkilä: "Olimme aivan super-ilahtuneita"

Heikkilän Juustola sai Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnon. Juustolan Annika Hiekkilä kokoamassa separaattoria. Kuva: Anneli Kuokkanen

Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt 5 000 euron suuruisen Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnon pälkäneläiselle Heikkilän Juustolalle. Heikkilän Juustola palkittiin kotimaisen lähiruoan eteen tehdystä innovatiivisesta markkinointi- ja saavutettavuustyöstä, jolla tavoitetaan myös nuoria kuluttajia lähiruoan käyttäjiksi. – Olimme aivan super-ilahtuneita, kun saimme tietää palkinnosta. Tiesimme, että meitä oli ehdotettu, mutta palkinto tuli yllätyksenä, kommentoi Annika Heikkilä. Laitikkalan kylässä...

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot