Kanta-Häme Pälkäne

Pälkäneläiselle Heikkilän Juustolalle ruokakulttuurin palkinto – Annika Heikkilä: "Olimme aivan super-ilahtuneita"

Heikkilän Juustola sai Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnon. Juustolan Annika Hiekkilä kokoamassa separaattoria. Kuva: Anneli Kuokkanen

Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt 5 000 euron suuruisen Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnon pälkäneläiselle Heikkilän Juustolalle. Heikkilän Juustola palkittiin kotimaisen lähiruoan eteen tehdystä innovatiivisesta markkinointi- ja saavutettavuustyöstä, jolla tavoitetaan myös nuoria kuluttajia lähiruoan käyttäjiksi. – Olimme aivan super-ilahtuneita, kun saimme tietää palkinnosta. Tiesimme, että meitä oli ehdotettu, mutta palkinto tuli yllätyksenä, kommentoi Annika Heikkilä. Laitikkalan kylässä…

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.