fbpx
Kanta-Häme

Parolan S-marketin kassasta varastettiin rahaa

Kaksi miestä ja yksi nainen yrittivät samaa hetkeä ennen Hämeenlinnassa Hätilän Salessa.
Parolan S-marketin kassasta siepattua summaa kuvaillaan "huomattavaksi". Kuva: Tuulikki Kourilehto
Parolan S-marketin kassasta siepattua summaa kuvaillaan "huomattavaksi". Kuva: Tuulikki Kourilehto

Huomattava summa rahaa varastettiin myöhään lauantai-iltana Parolan S-marketin kassasta Hattulassa.

– Kassasta siepattiin huomattava summa rahaa viimeisen aukiolotunnin aikana. Kassatyöntekijää ei uhattu millään aseella, kertoo marketpäällikkö Esa Vaalgamaa.

Tekoaikaan hieman ennen kello 22:ta töissä oli kaksi henkilökuntaan kuuluvaa. Heille on Vaalgamaan mukaan tarjottu kriisiapuna keskustelua ammattiauttajan kanssa.

 

Kanta-Hämeen tutkintayksikön johtaja, rikosylikomisario Riku Vihtilä Hämeen poliisilaitokselta kertoo, että iältään noin kolmekymppiset tekijät, kaksi miestä ja yksi nainen, tallentuivat kahteenkin valvontakameraan.

Sama kolmikko oli yrittänyt samanlaista sieppausvarkautta noin puolta tuntia aiemmin Hämeenlinnassa Hätilän Salen kassalla. He eivät kuitenkaan saaneet saalista mukaansa. Tässäkään tapauksessa ei käytetty aseita.

– Tekijöiden henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Kyseessä on kolmen hengen seurue, joista yhden epäillään siepanneen rahaa. Heidät tunnistettiin valvontakamerakuvista, ja he ovat poliisin tuntemia henkilöitä. Heitä ei ole vielä otettu kiinni, Vihtilä kertoi maanantai-iltapäivällä. HÄSA

 

Juttu on päivitetty kauttaaltaan 29.4.2019 kello 15.15.

Menot