Kanta-Häme

Patria Land saa uuden johtajan tammikuussa

Patrian Land-liiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on nimetty Teemu Raitis, 41, joka ottaa tehtävän vastaan viimeistään ensi tammikuussa. Raitis siirtyy Patrian johtajaksi Ponssen tytäryhtiön Epecin toimitusjohtajan tehtävistä.

Land-liiketoiminnan entinen johtaja Mika Kari joutui eroamaan Ugandan tapahtumien jälkeen viime helmikuussa. Ugandassa surmattiin suomalainen myyntiedustaja, jolle Patrian Land-liiketoiminnan eräs myyntipäällikkö oli antanut luvan edustaa yhtiötä.

Land-liiketoiminnan väliaikaisena johtajana on toiminut liiketoiminnan talous- ja hallintojohtaja Jussi Järvinen.

Patrian Land-liiketoimintaan kuuluu muun muassa Hämeenlinnan ajoneuvotehdas. Menneinä vuosina merkittävä osa Patrian liikevaihdosta ja tuloksesta on syntynyt Land-liiketoiminnasta.

Raitis nimettiin samalla myös konsernin johtokunnan jäseneksi. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

Patria ilmoitti myös kahdesta muusta johtajanimityksestä. Systems-liiketoiminnasta vastaava Pasi Niinikoski, 57, on valittu konsernin liiketoiminnan kehityksestä vastaavaksi johtajaksi. Systems-liiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on nimetty Jonas Geust, 48. He aloittavat uusissa tehtävissään viimeistään marraskuussa. HÄSA