Kanta-Häme

Pellet ponnistavat Apparan kesän käyntiin

Ahveniston toimintapuistossa juhlitaan tulevana lauantaina kesäkauden avajaisia.

Ranta-alueella kello 12–18 kestävässä koko perheen tapahtumassa on aktiviteettia vauvasta vaariin. Ohjelma painottuu liikunnalliseen aktiviteettiin, huvien järjestäjiä on kymmenkunta.

Lapsille, nuorille ja varttuneemmillekin kokeilunhaluisille tarjolla on melontaa sup-laudoilla, värikuula-ammuskelua sekä omalla kehonpainolla tapahtuvaa street workout -harjoittelua.

Lapsille on luvassa Apparan jätskijuoksu -kisailua, pomppulinnaa, polkuautorataa ja rantafutista.

Opastetuilla kieroksilla pääsee tutustumaan myös olympiahistoriasta kertoviin valokuvatauluihin.

Päätösesityksenä avajaisissa on kello 17 luvassa pellehyppyjä, kun maauimalan torniin nousevat maailmalla nimeä saavuttanut Jerobeam Salakyttä Team.

Ryhmällä on kokemusta vuosikymmenten ajalta hurjista ja juonellisista stunt-tempuista maalla, vedessä ja ilmassa. Kympin lippuja esitykseen voi ostaa etukäteen Ahveniston Minetti-kahvilasta, toimintapuiston verkkokaupasta tai suoraan maauimalan portilta kello 16–17.

Tapahtuma aiheuttaa myös poikkeusjärjestelyjä.

Ahveniston rajallisten parkkipaikkojen vuoksi järjestäjät toivovat ihmisten suosivan julkista liikennettä. Parkkipaikkojen täyttyessä autoilijat opastetaan vaihtoehtoisille parkkialueille kävelymatkan päähän tapahtuma-alueesta.

Lauantain ajan lentopallokentät ovat pois käytöstä. Maauimala sulkeutuu kello 16 uimareilta.

Päivän lehti

14.8.2020