Kanta-Häme Riihimäki

Peltosaaren Lähiöfest-tila Tellari aukeaa avoimilla ovilla

Toukokuisen Lähiöfestin tapahtumapaikkana toimii Peltosaaren koulu.

Uusi Peltosaaren Lähiöfestin pop up -tila Tellari kutsuu riihimäkeläisiä tutustumaan toimintaan ja kahville keskiviikkona 27. maaliskuuta kello 13–16.

Tellarilla kerätään myös Peltosaareen liittyviä tarinoita, valokuvia ja muuta muistitietoa. Jos ei pääse paikalle, voi myös sähköpostitse ottaa yhteyttä osoitteessa peltsin.olohuone@gmail.com

Tellari sijaitsee osoitteessa Telluskatu 1, Riihimäki.

 

 

Lähiöfest puolestaan saapuu Riihimäelle perjantaina 17. toukokuuta.

Tapahtumapaikkana aamusta iltaan toimii Peltosaaren koulu. Tapahtumassa jätetään purettavalle koululle yhteiset jäähyväiset muistojen ja yhdessä tekemisen voimalla.

Luvassa on muun muassa aito vanhan ajan kouludisko, katusählyä, seinämaalausta, ruokaa, yhdessäoloa ja ilonpitoa.

Koulun entisille oppilaille juhla tarjoaa tilaisuuden kurkata omiin luokkahuoneisiin, tavata vanhoja opettajia ja vaikka järjestää epävirallisen luokkakokouksen.

 

Lähiöfest on paikallisuuden juhla, joka yhdistää kaupunkeja, yrityksiä ja yhdistyksiä, paikallisia toimijoita ja asukkaita.

Lisäksi se on tapa kehittää ympäristöä yhteistyön keinoin. Vuonna 2019 Lähiöfestin isäntäkaupunkina on Espoo ja tapahtumakaupunkeina Riihimäki, Helsinki ja Kauniainen.

 

Tapahtuman konseptin on luonut Urban Practice.

Riihimäen Lähiöfestin toteuttaa Riihimäen kaupunki yhteistyössä Urban Practicen ja Peltosaaren koulun ja asukkaiden kanssa.