Kanta-Häme

Perussuomalaisilta Hämeeseen kaksi uutta eduskuntavaaliehdokasta – piirijohtaja: Hämeenlinnan seudun riitelyllä ei vaikutusta

Perussuomalaisten Hämeen piiri on valinnut kaksi uutta eduskuntavaaliehdokasta: Saija Granlundin Lahdesta ja Antti Salmisen Lopelta.

Kasassa on nyt 12 ehdokasta. Jo aiemmin ehdolle asetettiin Jari Heikkinen, Marko Heino, Sami Huhtala, Pia Kuparinen, Rami Lehto, Mira Nieminen, Lulu Ranne ja Jari Ronkainen. Loput neljä ehdokaspaikkaa piirihallitus täyttää syksyn aikana. 

Hämeen piirin vaalipäälliköksi nimettiin piirin sihteeri Samuli Vesioja Janakkalasta.

Hämeenlinnan seudun perussuomalaisten sisäiset riidat, jotka johtivat muun muassa Kanta-Hämeen perussuomalaisten puheenjohtajan Kari Aaltosen eroon, eivät vaikuta piiritason työskentelyyn tai vaaleihin valmistautumiseen, vakuuttaa perussuomalaisten Hämeen piirin puheenjohtaja Mira Nieminen.

– Keskustelua tämä heidän tilanteensa on toki herättänyt, mutta he ratkaisevat paikalliset ongelmansa itse. Harmillinen tapaus. Ehdokkaiksi on paljon tunkua, ja tunteet ovat senkin takia varmaan kuumentuneet, itsekin ehdolla oleva Nieminen sanoo.

Hänen mukaansa ehdokaspaikkoja ei ole erikseen jyvitetty paikallisosastojen kesken, vaikka ehdokasasettelussa pyritään alueelliseen tasapuolisuuteen.

– Kaikki kuuluvat yhteen Hämeen piiriin. HäSa

Päivän lehti

24.1.2020