Kanta-Häme

Perusturvajohtajaksi hakeneista haastatellaan kahdeksan

Janakkalan virkaan tuli 22 kelpoisuusehdot täyttävää hakemusta.
Janakkalan nykyinen perusturvajohtaja Matti Valtonen jää eläkkeelle syyskuun alussa. Arkistokuva Juhani Salo

Janakkalan kunnanhallitus päätti maanantaina, että haastatteluryhmä haastattelee kahdeksan henkilöä, jotka hakivat perusturvajohtajan virkaa. Haastateltavista – niin kuin hakijoistakin – lähes kaikki ovat naisia (naisia 7, miehiä 1).

Haastatteluun kutsutaan Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän vanhuspalvelualueen palvelualuejohtaja Annukka Kuismin Riihimäeltä, Pöytyän kunnan perusturvajohtaja Anneli Lehtimäki Auran kunnasta, Hattulan kunnan perusturvajohtaja Anitta Leinonen Hämeenlinnasta, perusturvakuntayhtymä Karviaisen työikäisten terveyspalvelupäällikkö Minna Luoto Riihimäeltä, Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän johtava asiantuntija Kimmo Mäkelä Hämeenlinnasta, Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän kehittämispäällikkö Päivi Niiranen Mäntyharjusta, Utsjoen kunnan perusturvajohtaja Päivi Rautio Utsjoelta ja Hausjärven kunnan perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen Riihimäeltä.

Hakemuksia virkaan tuli 24, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli 22. Kaikilla hakijoilla oli virkaan sopiva tutkinto, mutta kahdella hakijalla ei ollut kelpoisuusehdon vaatimaa alan tuntemusta.

Janakkalan virka on täytettävänä, koska nykyinen perusturvajohtaja Matti Valtonen on jäämässä lomien kautta eläkkeelle kesäkuun alussa. HÄSA

Päivän lehti

19.1.2020