Kanta-Häme

Petäyksen Venetsialaiset päättää kesäkauden

Eteläisemmässä Euroopassa tunnettu Venetsialaiset – veden, tulen ja valon juhla – on muotoutunut ajan saatossa perinteikkääksi huvilakauden ja sittemmin veneily- ja mökkeilykauden päättäjäisjuhlaksi.

Tapahtuman ajankohta on vakiintunut elokuun viimeiselle viikonlopulle. Loppukesän pimenevät illat tuovat juuri oikeanlaisen tunnelman myös Vanajaveden rannoille kesäkauden päättäjäisiin Petäys Resortin upeisiin järvimaisemiin.

Jo perinteeksi muodostuneita Petäyksen Venetsialaisia vietetään lauantaina 29.8. kello 12 alkaen.

Ohjelmaa on koko perheelle. Frisbeegolfkilpailut käynnistävät päivän jännittävällä parikisalla.

Ohjelmatarjontaan sisältyy myös erilaisia lajikokeiluja aina tasapainoa vaativasta SUP-lautailusta nauruhermoja kutkuttavaan kengurunyrkkeilyyn. Myös sumo-puvut ja miniolympialaiset takaavat kaiken ikäisten viihtyvyyden. Lisäksi talon aktiviteetit ovat koko päivän vapaassa käytössä: muun muassa frisbeegolf, minigolf, pyörät ja tandem-pyörä, petanque, mölkky ja soutuveneet.

Ranta- ja savusaunat ovat lämpiminä, ja erikoisemman saunomiskokemuksen voi saada Zetor-sauna-kierroksilla. Saunomisen välillä voi pulahtaa paljuun nauttimaan elokuisesta illasta.

Lavalla yleisöä viihdyttävät Sirkuskoulu Arx ja Lee Angel sekä loppuillan tansseista vastaava Rytmiorkesteri Huwitus.

Karaoke tempaa mukaansa aina esiintyjien välissä, ja illan tullen vuorossa on ilotulitus. Nälkäkään ei pääse yllättämään ohjelman tiimellyksessä, sillä alueen ravintolat palvelevat väkeä. HÄSA

Päivän lehti

30.11.2020

Fingerpori

comic