Kanta-Häme

Pihlajalinnan aluejohtaja irtisanoutui tehtävästään – Tuuloksen lääkäriaseman lakkautus ainoa verkoston muutos Kanta-Hämeessä

Tiina Halinen toimi Linnan Klinikan toimitusjohtajana siinä vaiheessa, kun Pihlajalinna osti yrityksen. Arkistokuva Esko Tuovinen

Pihlajalinnan Kanta-Hämeen aluejohtajana toiminut Tiina Halinen on irtisanoutunut tehtävästään. Hänen tilalleen on nimitetty lääketieteen lisensiaatti ja geriatrian erikoislääkäri Arvo Haapanen.

Pihlajalinna tiedotti irtisanoutumisesta ja nimityksestä maanantaina iltapäivällä. Samalla kerrottiin myös Pihlajalinnan tehostamisohjelmaan liittyvistä muutoksista Kanta-Hämeessä.

 

Tuulosen toimipiste suljetaan

Ainoa verkostoon liittyvä muutos Kanta-Hämeessä on kauppakeskus Tuulosessa sijainneen lääkäriaseman lakkautus. Se ja kantakaupungin toimipiste ovat yhdistyneet. Hämeen Sanomat kertoi jo viime viikon lopulla, että aseman tiloissa Tuulosessa on lappu luukulla.

Pihlajalinnan kantakaupungin toimipisteen toiminta jatkuu normaalisti, samoin Lopen toimipisteen. Pihlajalinna tuottaa Kanta-Hämeessä myös Hattulan terveydenhuollon palvelut.

 

Halinen johti Linnan klinikkaa

Tiina Halinen toimi ennen Pihlajalinnaa hämeenlinnalaisen lääkäriasema Linnan Klinikan toimitusjohtajana. Pihlajalinna osti Linnan Klinikan alkuvuonna 2018.

Lue tästä Halisen haastattelu vuodelta 2016.

Myös uudeksi aluejohtajaksi nyt nimitetty Arvo Haapanen työskenteli aiemmin Linnan Klinikassa. Pihlajalinnan palveluksessa Haapanen on toiminut Kanta-Hämeen lääkärikeskusten vastaavana lääkärinä ja Hattulan terveyspalveluiden johtajana.

Aiemmin Haapanen on työskennellyt muun muassa Mäntsälän ja Peijaksen terveyskeskuksissa ja yksityisvastaanotolla. Geriatrin erikoistumisen hän on suorittanut Kanta-Hämeen keskussairaalassa, Hämeenlinnan terveyskeskuksessa ja Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä. HÄSA

 

Päivän lehti

28.1.2020