fbpx
Kanta-Häme

Piletit peleihin – Hämeen Sanomien kestotilaajan etukortilla saa lippuja paikallisotteluihin

Hämeen Sanomien tarjoamat liput HPK:n peleihin ovat menneet kuin kuumille kiville. Tilaajaetu on paikoitellen ruuhkauttanut lehtitalon aulan.
Pertti Niura on innokas HPK-kannattaja, joka seuraa kaikki lätkä- ja lentispelit. Tilaajaetunsa eli pelipiletit hän haki Hämeen Sanomista keskiviikkona. Vasemmalla on Anja Heikkilä asiakaspalvelusta.

Keskiviikkona aamupäivällä Hämeen Sanomien asiakaspalveluaulaan alkaa muodostua jonoa. Muutaman minuutin kuluttua kello lyö 11, ja tilaajaetuna kuitattavia lippuja paikallisjoukkueiden kotipeleihin ryhdytään jakamaan.

Jonossa ensimmäisenä seisoo ahkerasti pelejä seuraava ja lippuja vakituisesti lunastava Pertti Niura.

– Seuraan HPK:n jääkiekkoa ja lentopalloa sekä tietystä Punaportin Bluesin kolmosdivarikoripalloa. Käytännössä käyn katsomassa kaikki kotipelit, Niura kertoo.

Niura kehuu maksuttomien lippujen olevan hyvä lisä lehtitilaukseen. Samoilla linjoilla on heti seuraavana jonossa oleva Jorma Helenius.

– Hemmetin hyvä juttu, lehti on kuitenkin suhteellisen kallis rahassa mitattuna, Helenius sanoo.

Jorma Helenius on penkkiurheilija henkeen ja vereen. Häntä kiinnostavat kaikki joukkuepelit.

– Jo 1950-luvulla kävin kiekkarilla katsomassa jääkiekkoa. Kentällä oli muun muassa sellaisia (Hämeenlinnan Tarmon) miehiä kuin Keijo Kuusinen ja Matti Karumaa, Kajastuksen lentopalloa olen seurannut myös 1960-luvulta lähtien, Helenius muistelee.

Helenius kertoo lähes asuneensa jäähallissa Rinkelinmäellä 1980-luvun alussa.

– Olin Kerhossa huoltajana vuosina 1982–1984. Tuli muutaman kerran luistimia teroitettua.

 

Maksuttomat, kestotilaajille suunnatut liput ovat menneet kuin kuumille kiville, kertovat Sanna Rantanen ja Anja Heikkilä Hämeen Sanomien asiakaspalvelusta.

Per peli jääkiekkoon on tarjolla 330 lippua, lentopalloon 100 ja Steelersin salibandyotteluihin 140. Naisten jääkiekkoon on varattu 30 tikettiä.

Lippuja jaetaan kotipeleihin arkisin kello 11–15.30. Paikoitellen lippujonot ovat ruuhkauttaneet aulan. Rantanen ja Heikkilä toivovatkin, että lippuasioissa ihmiset noudattaisivat kellonaikaa – eivätkä tulisi esimerkiksi tuntia aiemmin lunastamaan etuansa.

– Jos ilmoituksessa sanotaan, että lippuja aletaan jakaa kello 11, niin siihen on syynsä. Työhömme kuuluu paljon muutakin asiakaspalvelua kuin lippuasioita, kaksikko sanoo.

Lippuja jaetaan vain Hämeen Sanomien voimassa olevaa kestotilaajan etukorttia vastaan. Jos sellaista ei ole, sellaisen voi pyytää tilaajapalvelusta aivan aulan läheltä.

Nopeimmillaan liput ovat menneet 15 minuutissa pelistä riippuen. Usein niitä on tarjolla myös vielä puolen päivän jälkeen.

– Tikettejä jaetaan tilaajille saapumisjärjestyksessä. Toivomme lippulunastuksessa malttia ja iloista mieltä, Rantanen ja Heikkilä sanovat. HäSa

Kohti kotipeliä

Hämeen Sanomat jakaa kestotilaajilleen rajoitetun määrän maksuttomia lippuja muun muassa HPK:n ja Steelersin edustusjoukkueiden kotipeleihin kaudelle2018–2019

Kaksi lippua per peli luovutetaan voimassa olevaa kestotilaajan etukorttia vastaan. Jos korttia ei vielä ole, sellaisen voi hakea tilaajapalvelusta. Kortin voi myös tilata numerosta 03 6151 300 (tilaajapalvelu).

Lippuja jaetaan arkisin kello

11–15.30

asiakaspalvelusta lehtitalon aulasta osoitteesta Vanajantie 7.

Menot