Kanta-Häme Hämeenlinna

Piparkakkutaloa uudistava huippukokki Tomi Björck puhuu sekasyönnin puolesta: "Järki on palannut keittiöön"

Huippukokki ja ravintoloitsija Tomi Björck uskoo kasvisten ja lihan vastuulliseen sekasyömiseen.
Tomi Björck on ollut mukana suunnittelemassa Piparkakkutalon uutta keittiötä ja ilmettä yhteistyössä omistajien ja keittiömestarin kanssa.

Piparkakkutalon ovella on lappu, jossa lukee, että ravintola on kiinni helmikuun. Ovien sisäpuolella paikkaa ei ole tunnistaa entisekseen. Seinät on riisuttu ja lattiat revitty auki, kaikkialla on muoveja ja rakennusmiehiä....

Huippukokki ja ravintoloitsija Tomi Björck uskoo kasvisten ja lihan vastuulliseen sekasyömiseen.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic