Kanta-Häme

Pohjantähden asiakaspalvelu siirtyy katteelle

Vakuutusyhtiö Pohjantähti siirtää Hämeenlinnan asiakaspalvelunsa moottoritien katteelle Kauppakeskus Goodmaniin. Yhtiö muuttaa Hämeenlinnan palvelukonttorinsa Skogsterin talosta, jossa sillä on runsaan 300 neliön vuokratilat.

– Pohjantähden toimitusjohtaja on ollut mukana katteen rakentamishankkeessa. On ollut alusta pitäen selvää, että yhtiön Hämeenlinnan palvelukonttori siirtyy katteelle, sanoo Pohjantähden myynti- ja asiakaspalvelusta vastaava kenttäjohtaja Katja Kankaanpää-Uotila.

Skogsterin toimiston koko henkilökunta ei mahdu Goodmanin tiloihin. Yhteyspäälliköt yhtä lukuun ottamatta ja vakuutusedustajat siirtyvät Pohjantähden entisen pääkonttorin tiloihin kävelykatu Reskalle. Heille on tilat kiinteistön toisessa kerroksessa. Yhteyspäälliköt ja vakuutusedustajat vastaavat lähinnä yritysmyynnistä eivätkä hoida varsinaista asiakaspalvelua.

– Palvelu käynnistyy Goodmanin tiloissa 30. lokakuuta samalla, kun kauppakeskus avataan. Muuttopäivänä on 27. lokakuuta, Kankaanpää-Uotila kertoo.

Muuton ajan asiakaspalvelua Hämeenlinnan hoidetaan Keinusaaressa Pohjantähden pääkonttorissa, jossa on muutenkin Hämeenlinnan asiakaspalvelua. Yhteyspäälliköt ja vakuutusedustajat tekevät työtään normaalisti myös muuttopäivinä.

Vakuutusyhtiö Pohjantähdellä on Hämeenlinnan tulosryhmässä noin 15 työntekijää. (HäSa)