Kanta-Häme

Poliisi kaipaa tietoja Luopioisten K-marketin ryöstäjästä

Luopioisten kirkonkylän K-marketin kassan ryöstänyt mies sai saalikseen huomattavan summan rahaa seteleinä. Miehen henkilöllisyys ei ole vielä poliisin tiedossa. Poliisi jatkaa ryöstön tutkintaa rikosnimikkeellä törkeä ryöstö.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumasta tai epäillyn henkilöllisyydestä joko sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi taikka puhelimitse 0800 90022.

Keskitiellä sijaitseva K-market ryöstettiin aseella uhaten perjantaina illalla. Kauppaan tuli nuorehko mies huppu päässä ja kasvot liinalla peitettynä. Mies uhkasi myyjää aseella ja sai haltuunsa käteistä rahaa. Teon jälkeen mies poistui paikalta juosten Luopioisten terveyskeskuksen suuntaan. Hätäkeskus sai ilmoituksen ryöstöstä kello 17.40.

Epäilty tekijä oli noin 180 cm – 190 cm pitkä ja hoikka. Hänellä oli yllään tumma vyötärömallinen takki, jonka alla oli harmaa huppari huppu pään yli vedettynä. Jalassaan ryöstäjällä oli tummat housut, joissa oli löysät taskut. Tummien housujen alta pilkottivat vaaleat college-tyyliset housut. Kasvot oli peitetty tummalla huivilla. Jalassa miehellä oli valkoiset tennarit, joissa sivulla näkyi Nike-logo. HÄSA