fbpx
Kanta-Häme

Poliisi pyytää yhä vihjeitä Someron murhasta epäillyn liikkeistä – Julkaisi kartan uhrin etsinnöistä

On mahdollista, että somerolaisen Milla Arosen ruumis on siirretty henkirikoksen tekopaikalta muualle.
Poliisi on suorittanut kartalla näkyvillä varjostetuilla alueilla laajoja ja pitkäkestoisia etsintöjä toistaiseksi tuloksetta. Kuva: p21085
Poliisi on suorittanut kartalla näkyvillä varjostetuilla alueilla laajoja ja pitkäkestoisia etsintöjä toistaiseksi tuloksetta. Kuva: KRP

Poliisi toivoo yleisövihjeitä somerolaisen Milla Arosen murhasta epäillyn miehen liikkeistä. Kesäkuussa kadonneen Arosen ruumis on edelleen kateissa.

Esitutkinnan perusteella Milla Aronen ja henkirikoksesta epäilty liikkuivat epäillyn harmaalla Volvo V70-merkkisellä autolla kahtena peräkkäisenä yönä 7.–9. kesäkuuta.

He ovat liikkuneet Someron ja Somerniemen alueilla, joissa molemmissa on syrjäisiä maasto- ja metsäalueita sekä vesistöjä.

 

Arosen matkapuhelimen teletapahtumat päättyvät Someron keskustaan 9. kesäkuuta kello 8 aamulla.

– Arosen pankkikortilla on tehty Someron keskustan Osuuspankin automaatilta 9. kesäkuuta kello 7.36 nostoyritys, jossa henkilö on ollut kasvot peitettynä. Ennen nostoyritystä epäilty on ollut liikkeellä Volvo V70-autolla Someron kaupungissa keskustan pohjoispuolella, josta hän on siirtynyt pankkiautomaatille. Tämän jälkeen epäilty on ajanut Salon Kruusilaan, josta paluu Somerolle on tapahtunut noin kello 10.30 aikaan, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarkko Toivonen Keskusrikospoliisista kertoo.

 

Milla Arosen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi 8. ja 9. kesäkuuta välisenä yönä kartalla näkyvällä alueella. Poliisi on suorittanut kartalla näkyvillä varjostetuilla alueilla laajoja ja pitkäkestoisia etsintöjä toistaiseksi tuloksetta.

Poliisi pitää mahdollisena, että Milla Arosen ruumis on siirretty henkirikoksen tekopaikalta jossakin vaiheessa muualle.

Henkirikoksesta epäillään vuonna 1995 syntynyttä miestä, joka vangittiin elokuun lopussa.

 

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja miehen kaikista mahdollisista liikkeistä kyseisenä ajankohtana ja sen jälkeisinä päivinä ainakin 18. kesäkuuta saakka. Tällöin epäilty on myynyt Volvo V70-auton eteenpäin.

Vihjeet voi ilmoittaa puhelinnumeroon 050 456 4903 tai sähköpostitse rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Menot