Kanta-Häme

Poliisi: Sade rauhoitti menoa Hämeessä - rattijuoppoja liikenteessä

Hämeen poliisin alueella torstai alkuilta ja -yö olivat suhteellisen vilkkaat, mutta sade rahoitti osaltaan keikkarintaman.  Päijät-Hämeessä poliisi oli vuorokauden aikana 153 tehtävää ja Kanta-Hämeestä poliisi kirjasi 115 tehtävää.

Hämeenlinnan keskustassa Sibeliuksenkadulla perjantaina aamuyöllä kolmen aikoihin poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton, jonka parikymppinen mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin yli törkeän rattijuopumuksen lukeman, 1,60 promillea. 

Kun miestä oltiin siirtämässä poliisiautoon, hän lähtikin juoksemaan karkuun.

Partio tavoitti miehen, jolloin tämä alkoi tehdä fyysistä vastarintaa poliisille.

Mies päätyi raudoitettuna kiinniotetuksi ja hänet käytettiin verikokeissa. Mies odottaa poliisivankilassa kuulusteluja epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

 

Orimattilassa noin 60-vuotiaan naisen kuljettama henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle hänen kääntyessään Heinämaantieltä Pappilantielle torstaina puolen päivän aikaan.

Auto törmäsi Pappilantiellä henkilöauton kylkeen.

Poliisipartio puhallutti naisen ja tulos oli 2,60 promillea.

Nainen vietiin verikokeisiin ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Naisen kyydissä oli kaksi matkustajaa ja toisen osapuolen autossa kuljettaja oli yksin liikkeellä. Molempiin autoihin tuli vaurioita, mutta kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä.

 

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic