Kanta-Häme

Poliisioperaatio sulki tien Myllymäessä

Lukuisat suojavarusteisiin pukeutuneet poliisit kiinnittivät keskiviikkoiltana huomiota Hämeenlinnan Myllymäessä Vuorikadulla. Hämeen poliisin tilannekeskuksen mukaan kyseessä oli poliisioperaatio, josta ei tiedoteta vielä tarkemmin.

Ensimmäinen ilmoitus tilanteesta tuli 17:41, ja operaatio päättyi kello 19. Hämeen poliisi tiedottaa poliisioperaatiosta tarkemmin torstaina.

Vuorikadulla asuva nainen kertoo, että poliisi sulki Vuorikadun autoilla Pajakadun ja Selkäsuon väliseltä osuudelta operaation ajaksi. Hän näki tilanteen kehittymisen omasta ikkunastaan.

– Mieheni kävi kaupassa ja kuuli sivukorvalla, kuinka poliisi käski ohikulkijan poistumaan nopeasti paikalta ase-epäilyn takia.

Nainen huomasi ikkunasta, kuinka paikalle ajoi kaksi poliisin sinistä pakettiautoa ja 4–6 poliisia pukeutui suojaliiveihin ja kypäriin.

– Ensin talon sisäpihalle meni poliisi suojakilven kanssa, ja sitten muut perässä. He olivat siellä jonkin aikaa, ja sitten kaksi poliisia tuli pois. Sen jälkeen sisäpihalle ajoi poliisiauto, joka tuli hetken päästä pois. Ei voi tietää, oliko siellä joku kyydissä, hän sanoo.

 

Päivän lehti

30.10.2020

Fingerpori

comic