Kanta-Häme

Polkupyöräilijä ja henkilöauto kolaroivat risteyksessä

Perjantaina iltapäivällä kello 17.20 aikaan tapahtui Hämeenlinnassa Lukiokadun ja Erottajankadun risteyksessä henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen liikenneonnettomuus.

Poliisin alustavan selvityksen mukaan 1980-luvulla syntynyt polkupyörällä liikkeellä ollut nainen oli tullut risteykseen Erottajankatua pitkin ja ajanut kärkikolmion takaa Lukiokadulle. Pyöräilijä törmäsi risteyksessä henkilöauton keulaan.

Polkupyöräilijä kuljetettiin jatkotutkimuksiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan ja hänen saamistaan vammoista ei ole tarkempaa tietoa. Pyöräilijää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Humalassa auton ratissa

Lauantaina aamuyöllä kello 01.20 aikaan poliisipartio pysäytti Janakkalassa Turengintiellä henkilöauton tarkastusta varten.

Auton 1960-luvulla syntynyt mieskuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi kirjasi 122 tehtävää

Hämeen poliisilla oli varsin tavanomainen perjantain ja lauantain välinen yövuoro tehtävien osalta. Tehtäviä poliisille kirjattiin kaikkiaan 122 kappaletta koko alueelta.

Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi säilöön tuotiin Päijät-Hämeessä kuusi ja Kanta-Hämeessä kolme henkilöä.

Päivän lehti

1.10.2020

Fingerpori

comic