fbpx
Kanta-Häme

Posti laajentaa ruohonleikkuusta kukkien kasteluun

Toukokuussa Postin tuotevalikoimaan lisätyt ruohonleikkauspalvelut ovat osoittautuneet odotettua suositummiksi.

Postin uusista palveluista vastaavan johtajan Anu Punolan mukaan kotipalveluita on tilattu ilahduttavasti ympäri maata ja kaksi käyttäjäryhmää erottuu jo nyt tilaajien massasta.

– Ensimmäisen ovat kesänsä mökillä viettävät perheet, jotka haluavat kotipihansa näyttävän siistiltä ja asutulta. Mutta meidät yllätti se, miten moni keski-ikäinen on tilannut ruohonleikkuupalvelun omille iäkkäille vanhemmilleen, Punola kertoo.

Tiistaisin – Postin kannalta viikon hiljaisimpana arkipäivänä – postinjakajat tekevät jatkossa myös muitakin koti- ja puutarhatöitä.

Juhannukseen asti Postilta voi tilata loppukesäksi kukkien kastelijan, joka samalla tarkistaa kodin ja pihapiirin kunnon varkauksien, ilkivallan tai vahinkojen varalta.

Kotipalvelut ovat jo nyt osoittautuneet niin kysytyiksi, että ne tulevat Anu Punolan mukaan pysymään Postin tarjonnassa. Nyt etsitäänkin eri vuodenajoille sopivia tehtäviä.

Lumenluojaa ensi talveksi Anu Punola ei kuitenkaan uskalla vielä luvata.

– Lumitöitä tarvitaan muulloinkin kuin tiistaisin. Ja silloin kun lunta tulee, se vaikeuttaa myös meidän jakelua. Näiden töiden tekeminen ei saa vaikeuttaa Postin tärkeintä tehtävää, Punola sanoo. HäSa

Menot