Kanta-Häme

Prittinen sijaistaa Hattulan teknistä johtajaa

Janakkalan teknisenä johtajana aiemmin työskennellyt Juha Prittinen alkaa hoitaa vastaavaa tehtävää Hattulassa.

Hänet on nimetty Keuruulle siirtyvän Janne Teeriahon viransijaiseksi. Teeriaho aloittaa Keuruun teknisenä johtajana syyskuun alussa eli tänään. Prittinen on jo ollut tutustumassa Hattulaan ja Teeriahon tehtäviin.

– Periaatteessa tunnen Hattulan tilanteen ja tehtävät aika hyvin jo ennestään. Esimerkiksi koko seudun maankäytössä on yhteiset suuntaviivat, Prittinen sanoo.

Hän työskenteli Janakkalan teknisen toimen ja maankäytön johtajana vuodesta 2006, ja irtisanoutui itse viime syksynä. Irtosanoutuminen astui voimaan 1.7.2015, mutta hän on ollut virkavapaalla syyskuun puolivälistä lähtien.

Prittinen kertoo, että Hattulan silloinen kunnanjohtaja Heidi Rämö otti häneen yhteyttä kesällä.

– Hän kysyi, olisinko käytettävissä, kun Hattulassa oli tilanne päällä eli hän itse oli lähdössä Lempäälään ja Janne (Teeriaho) Keuruulle. Sanoin, että ilman muuta autan.

Yksi Prittisen ensimmäisiä tehtäviä on valmistella teknisen johtajan viran täyttämistä vakinaisesti.

– Kesällä sanoin Heidi Rämölle, että vaikka suostun sijaiseksi, en lupaa hakea virkaa. Mutta ei sekään ole poissuljettu vaihtoehto, sillä olen saanut sijaisena todella hyvän vastaanoton, ja kunnan organisaatio ja ihmiset vaikuttavat todella hyviltä, Prittinen sanoo.

Merveen suunniteltu bioenergialaitos ja siihen liittyvät kaavoitus- ja liikennejärjestelyt työllistävät häntä myös heti alkajaisiksi. HÄSA

Päivän lehti

29.3.2020