fbpx
Kanta-Häme Hämeenlinna

Pub Vanhan Nallen ja Bulldog Barin yrittäjä ottaa koronapassin käyttöön pitkin hampain – Jonne Koskimiehen mitta on täysi rajoituspoukkoiluun

"Kaikki pitäisi laittaa suosiolla muutamaksi viikoksi kiinni, pudottaa tartunnat nollaan ja pitää rajat tiukasti kiinni, ettei ulkomailta tule tänne uutta varianttia."
Hämeenlinnalaisen Pub Vanhan Nallen ja riihimäkeläisen Bulldog Barin yrittäjä Jonne Koskimies joutuu taipumaan koronapassin käyttöön ottoon, jotta saa pidettyä ravintolansa iltaisin auki. Kuva: Pekka Rautiainen

"Kaikki pitäisi laittaa suosiolla muutamaksi viikoksi kiinni, pudottaa tartunnat nollaan ja pitää rajat tiukasti kiinni, ettei ulkomailta tule tänne uutta varianttia."

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot